Tryggt att vetaTryggt att vetaNyheter från SikuKampanjTopplistaTips och Råd om Siku
Siku Leksaker
Om Siku Leksaker

Om oss

Den här butiken drivs av Mysebo Family AB (556791-5391).
Webbutiken är en del av Busbjörnen.se.
Företaget startade sin verksamhet i oktober 2009.

Verksamheten drivs av Marcus Lagerstedt med familj.
Elin Lagerstedt och Ewy Åberg är styrelseledamöter i företaget.

Varför Sikuleksaker.se?

Vi har försökt att skapa en nishad webbutik med fullt fokus på Sikus produkter. Detta för att göra det lättare för dig som kund att hitta oss. Men också för att kunna visa upp produkterna på ett lättare och tydligare sätt, samt att försöka ge mer information om produkterna.

Varmt välkommen att handla hos oss!

 
Inga produkter>>Visa varukorg

Siku Leksaker- Traktorer och maskiner i världsklass

Siku är en av de största och mest kända tillverkaren av traktorer och redskap. Produkterna håller en mycket hög kvalité och ger ett mycket bra lekvärde.

Precis som traktorerna i verkligheten går det att styra med ratten, koppla på och av redskap, sätt på vikter i fronten och mycket annat. Leksakerna är tillverkade för att lekas med precis lika mycket som Siku vill göra en hållbar produkt som verkligen liknar maskinen i verkligheten.

Siku traktorer och bilar säljs över hela världen. Många barn får växa upp med roliga och bra leksaker från Siku. Det finns ett stort utbud att välja bland och produkterna förnyas ständigt. Du hittar allt från vanliga bilar till traktorer, lyftkranar, båtar, pansarvagnar och radiostyrda maskiner.