Tryggt att vetaTryggt att vetaNyheter från SikuKampanjTopplistaTips och Råd om Siku
Siku Leksaker

Köpvillkor

Här kan du läsa om vad som gäller när du handlar från sikuleksaker.se

Välj bland fyra leveransalternativ:

Brev/Varubrev    29 kr
Postpaket           59 kr
Hemkörning*    149 kr
Avhämtning          0 kr


Du väljer leveranssätt när du kommer till kassan.


Fakturaavgift är 39 kr. (Klarna)

 

Brev / Varubrev

Varor som kan skickas som brev får väga max 450 gram. Om brevet är smalare än 3 cm så går det alltid fram direkt i brevlådan. Är det tjockare än så kan det behöva hämtas på postens utlämningsställe. Ett sms skickas då till din mobiltelefon, och senare också en avisering per post.

Postpaket / Mypack

Paketet kommer till ditt närmaste utlämningsställe, och aviseras sedan per sms. Du kan hela tiden följa paketet med ett kollinummer, som skickas till din epost. Vi använder Posten för alla våra leveranser, för bästa service och snabba leveranser.

Hemkörning* -  Paket utan Kvittens

Hemkörningen görs av svenska Posten, och fungerar ungefär på samma sätt som postpaket / mypack. Skillnaden är att paketet inte skickas till ett utlämningsställe utan istället körs direkt ut till din adress. Leveransen sker dagtid före klockan 16. Om du eller någon annan är hemma ringer postens ombud på och lämnar över paketet. Skulle du inte vara hemma ställer ombudet paketet utanför dörren eller precis i närhet. Ombudet försöker om möjligt att placera paketet så att det inte ska förstöras av regn eller synas allt för väl.

OBS: Tänk på att adressen är mycket viktigt vid detta leverranssätt. Huset eller lägenheten måste också vara tydligt märkt med husnummer eller namn så att det inte uppstår oklarheter vid leveransen. Är postens ombud osäker på om adressen är rätt returneras paketet till oss och vi måste då debitera för frakt och returfrakt.
Beställaren är ansvarig för att korrekt adress är angiven och att adressen är tydlig och går att hitta. Vid tveksamheter, kontakta oss eller posten innan beställning görs.

Oftast är detta inga större problem då posten som bekant har för vana att dela ut brev och paket, men vid nybyggen, flytt eller liknande kan problem uppstå.

Avhämtning / Hämta själv på vårt lager

Bor du i närheten av Katrineholm eller har vägarna förbi kan du hämta varorna direkt på vårt lager. Du väljer då hämta själv som leveransalternativ i kassan. Vi hör sedan av oss per mail eller telefon när varorna är packade, vilket brukar ske samma dag som beställningen görs.


Leveranstider

Leverans sker normalt inom 1-3 dagar från beställningen görs. Beställer du före kl 14 så skickas paketet samma dag. (vardagar)

Norr om Gävle tar leveransen oftast 1-2 dagar längre tid, då posten lastar om på andra lastbilar norrut.

Sms-avisering
Avisering sker med sms. Så du måste fylla i ditt mobilnummer vid beställning. Har du inget mobilnummer så använd en kompis eller någon i familjen. Behöver du hjälp kontakta oss så kan vi lösa detta.


OBS:
Paket måste hämtas från ditt serviceställe senast 15 dagar efter avisering.
Outlösta paket debiteras med f.n 250 kr.
Vid fakturabetalaning kan leverans endast ske till folkbokföringsadress.

Reklamationer / Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt på dina varor. Alla returer måste godkännas av oss innan du skickar tillbaka varorna. Leksakerna måste vara i oanvänt skick med kartong och emballage intakt så att varorna kan säljas igen.

Returfrakten betalas av köparen. Postens avgifter så som frakt och postförskottsavgift återbetalas ej, endast varornas belopp. Pengar betalas tillbaka inom 30 dagar från att varorna kommit tillbaka till oss.

Övrigt

Alla priser visas inklusive moms.
För att beställa måste du vara myndig.

Inga produkter>>Visa varukorg

Siku Leksaker- Traktorer och maskiner i världsklass

Siku är en av de största och mest kända tillverkaren av traktorer och redskap. Produkterna håller en mycket hög kvalité och ger ett mycket bra lekvärde.

Precis som traktorerna i verkligheten går det att styra med ratten, koppla på och av redskap, sätt på vikter i fronten och mycket annat. Leksakerna är tillverkade för att lekas med precis lika mycket som Siku vill göra en hållbar produkt som verkligen liknar maskinen i verkligheten.

Siku traktorer och bilar säljs över hela världen. Många barn får växa upp med roliga och bra leksaker från Siku. Det finns ett stort utbud att välja bland och produkterna förnyas ständigt. Du hittar allt från vanliga bilar till traktorer, lyftkranar, båtar, pansarvagnar och radiostyrda maskiner.